Earthcraft is a member of the Institute of Horticulture

Minimal chic

This is a design and build project where we raised the level of the garden to allow access from the glass doors at the back of the house. Materials carefully merge to create the main surface..
New lateral and trellis, including screens were all hand built on site. The screens hide a trampoline and storage area. The central structure creates a "room" around the firepit.
12 week project

Click on the arrow to see more images.

Please contact us to see our full portfolio.

Next page
garden preparation garden prep

bench

     
view to the house lighting from above

front area

     
view to the house lighting from above

front area

     
view to the house lighting from above

front area

     
view to the house lighting from above

front area

 

About Us | Legal | Contact Us | ©2014 Earthcraft Professional accreditations British Institute of Landscape Industries Remodeling and Home Design